31 oktober 2017

Nyheter

Marcus Helin är månadens medarbetare på OpenSolution

Ett stort grattis till Marcus Helin som blev månadens medarbetare på OpenSolution! Marcus arbetar på vår säljavdelning och fick följande motivering av sina kollegor. Marcus är en väldigt engagerad och positiv kollega som alltid är behjälplig och lyhörd mot sina arbetskamrater.

 

 

Hur gammal är du? Jag är 37 år gammal.

Vad tycker du om att göra på fritiden? Mina fritidsintressen är min familj, träning och sport i de flesta former.

Hur länge har du arbetat på Lindberg och Frisk? Jag har arbetat på Lindberg och frisk numera OpenSolution sedan starten i September 2009.

Vad gjorde du innan du började på Opensolution?  Jag har tidigare arbetat jag som säljare inom olika branscher.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Det roligaste med detta jobbet är att göra affärer, och att få nöjda trogna kunder. Varje dag är en stor utmaning när man arbetar som säljare.

De pratas mycket om affärer och jag upplever att man alltid får mycket bra hjälp när man behöver det från alla avdelningar vilket är väldigt kul! Jag trivs mycket bra på OpenSolution.

Vad anser du att vi gör att vi skiljer oss från övriga betalleverantörer? Det som skiljer oss från andra betalleverantörer tror jag är att vi hela tiden letar möjligheter till att hjälpa kunderna till den bästa lösningen för just dom. Samt att vi vill vara i framkant med allt som har med betallösningar att göra.

Vi är väldigt bra på alla områden och de är en stor skillnad då flera andra aktörer bara arbetar med betalterminaler.

Intresserad av våra produkter och tjänster?

Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig inom 1-2 arbetsdagar.