3 april 2018

Nyheter

Grattis till Cornelia som blev månadens medarbetare!

Grattis till Cornelia som blev framröstad till månadens medarbetare av sina kollegor! Hon fick följande motivering ” Cornelia bjuder alltid på bra humör och sprider glädje. Hon är effektiv och tar sig alltid tid och hjälpa trots att hon ibland kanske egentligen inte hinner.”

Lite snabb info om Cornelia

Hur gammal är du? 32 år.

Vad tycker du om att göra på fritiden? På min fritid tränar jag gärna, umgås med mina vänner och pojkvän. Äter gärna goda middagar på något trevligt ställe samt reser gärna både till storstad eller strand.

Hur länge har du arbetat på OpenSolution? Sedan November 2016.

Vad gjorde du innan du började på OpenSolution? Jag har jobbat med allt från teamledare till sufflös, den röda tråden i mina karriärs val är att jag alltid jobbat med någon form av service.

Vad uppskattar du mest med ditt jobb? Med min arbetsplats är det framförallt mina kollegor, med mina arbetsuppgifter är den variation av arbetsuppgifter som en administratör dagligen möter.

Vad anser du att vi gör att vi skiljer oss från övriga betalleverantörer? Att vi alltid erbjuder våra kunder ett förstklassigt bemötande oavsett på vilket sätt de väljer att kontakta oss.

Intresserad av våra produkter och tjänster?

Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig inom 1-2 arbetsdagar.